Beoordelingen van De Smulhoek Amsterdam

Recente recensies van De Smulhoek Amsterdam

5 sterren na 28 reviews

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ijsje vergeten, maar keurig weer na gebracht. Warm, lekker, veel, goed!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een frietje met satésaus besteld en kreeg ketjup/mayo/ui erbij, kan gebeuren. Alleen ze waren niet telefoonischbereikbaar en nummer klopte niet en ik heb een mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Ik ben vaste klant en vind dit ook echt niet kunnen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: snel, lekker, warm, top. De Smulhoek zijn je vrienden in tijden van trek :-)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Courier didn’t come up the stairs, I was sick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een schoteltje besteld en moet echt toegeven dat ik moet opletten dat ik niet verslaafd raak aan de Smulhoek. En die bezorger die is snel, ja echt. Met een snelheid van 285.938,47 Gbits/km/u staat hij voor je deur.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel en warm geleverd! De bezorgers zijn ook altijd heel vriendelijk. Als je in Amsterdam bent is dit de enige juiste keuze!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cheeseburger is een aanrader! Wij bestellen hier vaker en zijn altijd tevreden. Bezorger was ook vriendelijk.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, snel, in verhouding prijs! Super vriendelijke bezorger Cesar ontgaat niks en informeert netjes hoe laat hij te verwachten is! 👌🏻◉‿◉

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heet, veel en snel!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top: razendsnel, warm, veel en goed!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo af en toe iets bij de Smulhoek. Ze zijn altijd snel en je krijgt waar voor je geld.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always 5 stars. Kapsalon gekke mix is so goood!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd lekker maar deze keer viel het zwaar tegen!!!! Het leek wel alsof de kapsalon 2 uur in de oven had gezeten. Verbrandde friet en toch slap kipdonor ook niet te eten. Was deze keer echt heel vies heb grotendeels weg moeten gooien!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van de De Smulhoek, de bezorgers zijn top en het eten altijd nog hartstikke warm en lekker!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Helemaal top.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: vriendelijk en eten van zeer goede kwaliteit

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en super bezorging!