Beoordelingen van De Smulhoek Amsterdam

Recente recensies van De Smulhoek Amsterdam

5 sterren na 39 reviews

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, heerlijk warm :)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, het eten is altijd erg smakelijk en goede portie/prijs verhouding. Ben al tijdje vaste klant en kan het iedereen aanraden! Bezorging altijd netjes optijd, als er iets is waardoor het langer kan duren wordt er contact opgenomen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, perfect portie en genoeg saus. Genieten dus!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was echt nice! Geen zachte patat en de kip was ook vers.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging supersnel, eten nog goed heet. Burger goed. Kroket vrijwel helemaal leeggelopen en ook niet zo goed qua smaak (ik had een satékroket waar ik geen enkele satésmaak aan kon ontdekken).

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd en snel geleverd door vriendelijke bezorger. Top !

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast delivery and very good quality food

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel lang klant hier, nog nooit teleurgesteld! Echt heerlijk voedsel

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top en het eten kwam gloeiend heet aan!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ijsje vergeten, maar keurig weer na gebracht. Warm, lekker, veel, goed!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: snel, lekker, warm, top. De Smulhoek zijn je vrienden in tijden van trek :-)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Courier didn’t come up the stairs, I was sick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een schoteltje besteld en moet echt toegeven dat ik moet opletten dat ik niet verslaafd raak aan de Smulhoek. En die bezorger die is snel, ja echt. Met een snelheid van 285.938,47 Gbits/km/u staat hij voor je deur.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel en warm geleverd! De bezorgers zijn ook altijd heel vriendelijk. Als je in Amsterdam bent is dit de enige juiste keuze!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cheeseburger is een aanrader! Wij bestellen hier vaker en zijn altijd tevreden. Bezorger was ook vriendelijk.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, snel, in verhouding prijs! Super vriendelijke bezorger Cesar ontgaat niks en informeert netjes hoe laat hij te verwachten is! 👌🏻◉‿◉

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heet, veel en snel!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top: razendsnel, warm, veel en goed!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo af en toe iets bij de Smulhoek. Ze zijn altijd snel en je krijgt waar voor je geld.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always 5 stars. Kapsalon gekke mix is so goood!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van de De Smulhoek, de bezorgers zijn top en het eten altijd nog hartstikke warm en lekker!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Helemaal top.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: vriendelijk en eten van zeer goede kwaliteit

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en super bezorging!