Beoordelingen van De Smulhoek Amsterdam

Recente recensies van De Smulhoek Amsterdam

5 sterren na 57 reviews

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snackschotel besteld, prima verzorgd en bezorgd. Zelfde geld ook voor de overige schotels. Maar soms is men behoorlijk royaal met zout over de patat, minder lijkt mij beter. Mensen die meer zout en een hoge bloeddruk willen, kunnen beter zelf extra zout toevoegen.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oke , saus was er niet bij geleverd Drinken was er ook niet bij

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig weer open en fout gaande bestelling tijdens sluiting netjes opgelost. Zoals altijd was het eten weer erg smakelijk! Bedankt!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb bestelling geplaatst en is nooit gekomen. Heb ook nog eens met ideal betaald en wil graag mn geld terug!!! Heb meerdere malen gebeld maar wordt gewoon niet opgenomen of gereageerd.... heel raar! Dat kan je gewoon niet maken tegenover je klanten!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker, ruime porties en snelle levering. Bedankt!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd. Alleen gebeurt vaker dat ik niet genoeg wisselgeld terug krijg.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top weer

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topzaak! Bestel dagelijks en het is vers en lekker!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kapsalon van Amsterdam. Zeer goede prijs. Bezorging is belachelijk snel. Aanrader!!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ge 'snackt'. Alles goed warm, snel geleverd door de altijd vrolijke Tanger. Top !

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed gevulde pizza en wordt snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt Tanger!! Je bent de beste

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling. Shoarma is heel goed gekruid en de pizza was heerlijk. Goede service. Wij gaan hier vaker bestellen

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers, warm, betaalbaar en vriendelijke bezorgers!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, heerlijk warm :)

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, het eten is altijd erg smakelijk en goede portie/prijs verhouding. Ben al tijdje vaste klant en kan het iedereen aanraden! Bezorging altijd netjes optijd, als er iets is waardoor het langer kan duren wordt er contact opgenomen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, perfect portie en genoeg saus. Genieten dus!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was echt nice! Geen zachte patat en de kip was ook vers.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging supersnel, eten nog goed heet. Burger goed. Kroket vrijwel helemaal leeggelopen en ook niet zo goed qua smaak (ik had een satékroket waar ik geen enkele satésmaak aan kon ontdekken).

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd en snel geleverd door vriendelijke bezorger. Top !

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast delivery and very good quality food

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel lang klant hier, nog nooit teleurgesteld! Echt heerlijk voedsel

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top en het eten kwam gloeiend heet aan!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ijsje vergeten, maar keurig weer na gebracht. Warm, lekker, veel, goed!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: snel, lekker, warm, top. De Smulhoek zijn je vrienden in tijden van trek :-)

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Courier didn’t come up the stairs, I was sick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een schoteltje besteld en moet echt toegeven dat ik moet opletten dat ik niet verslaafd raak aan de Smulhoek. En die bezorger die is snel, ja echt. Met een snelheid van 285.938,47 Gbits/km/u staat hij voor je deur.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel en warm geleverd! De bezorgers zijn ook altijd heel vriendelijk. Als je in Amsterdam bent is dit de enige juiste keuze!!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cheeseburger is een aanrader! Wij bestellen hier vaker en zijn altijd tevreden. Bezorger was ook vriendelijk.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, snel, in verhouding prijs! Super vriendelijke bezorger Cesar ontgaat niks en informeert netjes hoe laat hij te verwachten is! 👌🏻◉‿◉

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heet, veel en snel!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top: razendsnel, warm, veel en goed!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo af en toe iets bij de Smulhoek. Ze zijn altijd snel en je krijgt waar voor je geld.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always 5 stars. Kapsalon gekke mix is so goood!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van de De Smulhoek, de bezorgers zijn top en het eten altijd nog hartstikke warm en lekker!

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd! Helemaal top.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: vriendelijk en eten van zeer goede kwaliteit

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en super bezorging!